Strax klar...
 
 

Så här tycker andra om våra bokförings­program

Här har vi samlat en del av den fantastiska respons vi fått på våra bokförings­program. Tack alla ni som hört av er! Det sporrar oss verkligen att fortsätta att satsa på kvalitet.

” TACK, TACK, TACK! För mig är det ställt utom allt rimligt tvivel att Edison som bokförings­program, till­sammans med en out­standing support, är det enda företag man kan känna sig totalt trygg med. Att inte fler har upp­täckt det, ja det är för mig en gåta. Fantastisk support och jag är otroligt tacksam för all hjälp ni bistått med. ”

Gerd Sebelius, Emmit Ekonomi AB

” Edison är verkligen både lättanvänt och smart. Jag tycker att Siffer­surfaren är helt suverän. ”

Doris Andersson, Redovisningsservice Doris Andersson

” Tack för ett fantastiskt bra, lätt­arbetat och över­skådligt bokförings­program samt Sveriges bästa support. Jag kommer varmt att rekommen­dera Edison till mina kollegor. ”

Håkan Lundkvist, Ernst & Young AB

” Jag vill bara tacka för detta fantastiska Edison Proffs. Jag är hel­nöjd med allt vad program­met hjälper mig med. Program­met är lätt att sköta och enligt min revisor har jag blivit ”redovisnings­proffs” och mina kostnader hos byrån har blivit avse­värt lägre. Snabbt och trevligt bemötande från er gör att man alltid kan lösa de eventuella problem man kan hamna i. ”

Lars Bergqvist, Lars Bergqvist i Växjö AB

” Tack för en otroligt bra och användar­vänlig program­vara. Jag har aldrig haft några problem med att förstå program­varan, ej heller er dokumentation som är tydlig och lätt­begriplig. ”

Marie-Louise Edin, Helgums Data AB

” Är mer än helnöjd med Edison Byrå. ”

Bertil Strömberg, Motala Bokföringsbyrå

” Kanonprogram! Jag har provat många, och Edison Bokföring måste vara det i sär­klass bästa program­met för oss nybörjare. Kraft­fullt, enkelt och snyggt. ”

Jan Forsman, Coxco Support

” Bokföringsbiten är väldigt bra... enkel och över­skådlig. Har arbetat med SPCS tidigare och detta program är enklare. ”

Marianne Källman, BIMZKIDZ

” Tack för en otroligt bra och användar­vänlig program­vara. ”

Marie-Louise Edin, Svensk MedicinInformation AB

” Senaste uppdateringen är helt sagolik! Efter 20 år som ingenjör så brukar jag inte bli så imponerad av program­uppdateringar men det här är RIKTIGT bra! ”

Magnus Fridsell, Seriemekanik AB

” Edison är ett lättanvänt system med många funktioner. De gånger jag behövt hjälp har kund­support varit kunniga och engagerade. ”

Berne Jönsson, Zenon Ekonomistyrning AB

” Nu har jag börjat använda ert program och jag är IMPONERAD. Programmet är i alla tänk­bara avseenden extremt mycket bättre än . Det enda jag är ledsen över är att jag inte hittat er tidigare. ”

Läs mer om våra bokföringsprogram

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Nöjda kunder

© 2024 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.