Strax klar...
 
 

Kort om oss

Vi utvecklar och säljer ekonomi­program till kunder med högt ställda krav.

Vi är kända för vårt kvalitets­tänkande och för att ge våra kunder bra support efter köpet. Våra huvud­produkter är kvalifi­cerade program för revisorer och redovisnings­konsulter, men vi säljer även lätt­använda och pris­värda program för att sköta ekonomin i små och medel­stora företag.

Thomas Fredholm, vd Edison Solutions AB

Edison Solutions AB grundades 1988 (då med namnet Programbyrån) med inriktningen att utveckla, marknadsföra och distribuera program inom segmentet ”ekonomisk administration”. En viktig del av affärsidén har hela tiden varit kvalitetstänkandet. Det genomsyrar hela verksamheten, från produktutveckling till support. Den konsekventa satsningen gör att vi idag är välkända i redovisnings­kretsar för vår höga kompetens.

Redan 1990 lanserades det första redovisningsprogrammet för redovisnings­byråer. Det blev snabbt en favorit bland redovisnings­proffs och utsågs samma år till ”Bästa administrativa program” av tidningen Mikrodatorn. Sedan dess har vi löpande utvecklat nya produkter och vårt sortiment riktar sig idag både till redovisningsbyråer och företag med mindre avancerade behov.

Vi arbetar aktivt med att påverka i frågor som rör t.ex. redovisning. Vi har regel­bundna kontakter med bl.a. Skatteverket, Bokföringsnämnden, BAS-gruppen, SIE-gruppen och Bank­giro­centralen och fungerar i många fall som bollplank och remissinstans åt dessa.

Edison är medlem i Föreningen Svensk Program­varu­industri (SPI, www.swedishsoftware.org) och Företagarna (www.foretagarna.se).

Några av våra samarbetspartners

Microsoft Partner – Application Development

Microsoft

Edison är en Microsoft Partner, d.v.s. en sam­arbets­partner till Microsoft med speciell kompetens på Microsofts produkter och strategier.

Microsoft Partner Network (extern sida)

Crona Lön AB

Crona Lön AB

Vårt löneprogram, Edison Lön, utvecklas i samarbete med Crona Lön AB. De bidrar också med sitt stora kunnande om löne­administration och ger kvalificerad support till våra löne­kunder.

Crona Lön (extern sida)

OptoSweden

OptoSweden

I samarbete med OptoSweden erbjuder vi en effektiv och lätt­använd moln­tjänst för elektronisk hantering av leverantörs­fakturor, helt integrerad med vårt ekonomi­system Edison Ekonomi.

OptoSweden (extern sida)

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer

Edison har ett nära samarbete med Wolters Kluwer. Företagens program­varor kompletterar varandra på ett mycket bra sätt och till­för stor nytta för båda parters kunder.

Wolters Kluwer (extern sida)

Sanoma Utbildning

Sanoma Utbildning

Sanoma Utbildning, som tidigare hette Bonnier Utbildning, är ett av Sveriges ledande läromedels­förlag. Vi levererar bokförings­programmet som medföljer deras pris­belönta läro­medel i företags­ekonomi och bokföring, Goodwill.

Sanoma Utbildning (extern sida)

Bankgirot (Bankgirocentralen BGC AB)

Bankgirot

Edison är en av några få strategiskt utvalda partners till Bankgirot och har ett nära sam­arbete i olika frågor som rör elektroniska betalnings­flöden.

Bankgirot (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Företaget

© 2024 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.